U bevindt zich hier

  • home
 
Hbo toerisme opleiding

Hbo toerisme opleiding

Toerisme opleiding - Toerisme is een dynamische branche met veel verschillende functies. Wereldwijd zelfs de grootste branche. Er wordt steeds meer geld uitgegeven aan verre reizen, naar mooie, nieuwe bestemmingen. De hbo toerisme opleiding (Internationaal Toeristisch Management) leidt je op voor hbo functies in het toerisme. Je stelt pakketreizen samen en verkoopt deze door aan reisbureaus. Je oriënteert je op internationale bestemmingen en culturen en creëert toeristische mogelijkheden.

Hbo toerisme opleiding

De hbo toerisme opleiding Internationaal Toeristisch Management leidt in slechts 3 jaar op voor het hbo toerisme-diploma Bachelor of Business Administration. Met deze opleiding toerisme kun je alle kanten op. Je stelt reizen samen en koopt scherp in. Je legt contacten in binnen- en buitenland. En je bent de concurrentie altijd nét een stapje voor. Je maakt goede deals en denkt na over promotie en distributie.

Hbo toerisme opleiding

Toerisme opleiding Engels

Op alle vestigingen wordt de opleiding Internationaal Toeristisch Management in het Nederlands aangeboden. Op de vestiging Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant (International Tourism Management).

International Tourism Manangement

Internationale studiereis toerisme

Tijdens het eerste en het tweede jaar van de opleiding hbo-toerisme neem je deel aan een internationale studiereis. Je gaat een internationale bestemming bezoeken op kosten van Tio!

Internationale studiereis toerisme

Hbo toerisme opleiding in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en in Hengelo

De opleiding hbo toerisme wordt door Hogeschool Tio aangeboden in alle vijf de vestigingen (Tio Amsterdam, Tio Utrecht, Tio Rotterdam, Tio Eindhoven en Tio Hengelo). De opleiding is op alle vestigingen exact gelijk. Je kunt dan ook tussentijds overstappen.

Toerisme opleiding